Gündem

AKP'li meclis üyesi Çorum'da sporcuların soyunma odasını bağ evi yaptı

26 Ağustos 2022 09:05

Çorum Oğuzlar'da spor sahasının kenarında bulunan, soyunma odası olarak kullanılan 2 konteyner kayboldu. Konteynerlerden biri AKP’li meclis üyesinin arazisinde diğeri de belediye deposunda ortaya çıktı.

Oğuzlar ilçesine Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından 5 yıl önce yapılan spor sahasının kenarına sporcuların soyunup giyinmesi içinde 2 adet konteyner konuldu. 15 gün önce sahaya gelen sporcular 2 konteynerin olmadığını görünce şaşırdı. Zor durumda kalan sporcular olaya tepki gösterirken, CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız da Vali Mustafa Çiftçi ile İl Gençlik ve Spor Müdürü Cemil Çağlar'a sordu.

"Birileri el koymuş”

Sözcü'den İsmail Akın'ın haberine göre, olayı öğrendikten sonra konteynerlerin akıbetini araştıran CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, konteynerlerin birinin AKP'li meclis üyesinin arazisinde bağ evi olarak kullanıldığını tespit etti. Tahtasız, diğer konteynerinde ilçe belediyesi deposunda olduğunu ileri sürerek;

“Elde ettiğimiz bilgiye göre, bir adet prefabrik soyunma kabininin AKP Belediye Meclis Üyesinin arazisinde, diğerinin ise Belediye deposunda olduğu bilgisine ulaştık. Bu kabinler İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait ama birileri el koymuş” dedi. Tahtasız, olaya karışan kişi ya da kişiler hakkında soruşturma başlatılması gerektiğini söyledi.