Gündem

Çıkan kavgada çevreye tüfekle ateş açan şahıs, kaçmaya çalışırken otomobiliyle kaza yaptı

Olayın ardından, emniyet ekipleri bölgede geniş güvenlik tedbirleri aldı

06 Kasım 2019 20:00

Bursa'nın İnegöl ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada şahıslardan biri tüfekle çevreye rastgele ateş saçtı. Olay yerine gelen polis ekiplerini gören şahıs özel otomobiliyle kaza yaptıktan sonra, aracından inerek yaya olarak kaçmaya devam etti. İlgili şahıs, Yunus ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. O anlar güvenlik kameralarına da yansıdı. 

Alınan bilgiye göre, iki grup belirlenemeyen bir sebeple Sinanbey Mahallesi'nde tartışma başladı. Çıkan tartışma yerini kavgaya bırakırken, şahıslardan biri arabadan çıkardığı tüfeğiyle rastgele ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Gelen Yunus ekiplerini gören Serkan S. arabasına binerek olay yerinden hızla kaçtı. Şahıs Muratbey Caddesi üzerinde karşı yönden gelen kapalı bir minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Şahıs, kazanın ardından arabayı bırakıp yaya olarak kaçarken, Yunus ekipleri de Serken S.'yi ara sokakta yakalayıp gözaltına aldı.

Kaza yapan araç olay yerine gelen çekici yardımıyla karakola götürüldü. Olayın yaşandığı yerde emniyet ekipleri geniş güvenlik tedbiri alarak incelemede bulundu. Olayla alakalı inceleme sürüyor. (İHA)