Politika

CHP'nin Çekmeköy adayından 'Aile Belediyeciliği' projesi

"Ne zaman ihtiyacınız olursa belediye yanınızda olacak"

27 Mart 2019 17:45

CHP'nin Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, 'Aile Belediyeciliği' projesini duyururken, "Bu modelle, vatandaşımız nerede oturursa otursun, belediyeye yürüyerek gidebilecek" dedi.

Yıldırım, 'Çekmeköy’ü 250 bin kişilik büyük bir aile olarak gördüğünü' belirtirken, projenin detaylarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Allah’ın izni ve hepimizin gayreti ile 31 Mart’ta Çekmeköy’ü ‘Aile Belediyeciliği’ ile tanıştıracağız. Bu bir belediyecilik modeli olacak. Bu büyük ailenin her ferdinin Belediye’de bir temsilcisi olacak. Belediyemizin de mahallelerde aile temsilcilikleri olacak. Tıpkı aile hekimliği gibi. Aile temsilciniz, her derdinize deva, her yaranıza merhem olmak için çalışacak. Ona ne zaman isterseniz ulaşacaksınız. Ne zaman ihtiyacınız olursa, Belediye yanınızda olacak. Belediyenin kapıları, bu büyük ailenin her ferdine sonuna kadar açık olacak. Bu modelle, Vatandaşımız nerede oturursa otursun, Belediyeye yürüyerek gidebilecek."

"En önemli projemiz Ailem Çekmeköy kartı"

Aile Belediyeciliği çerçevesinde, 'Çekmeköy’ü geleceğe taşıyacak 30 vizyon projeleri olduğunu' ve bunları kamuoyuna açıkladıklarını belirten Seyfettin Yıldırım, “Bizim için en değerli  şey ailedir. Aile birliğidir. Onun için en önemli projemiz olarak Ailem Çekmeköy kartını görüyorum” dedi.

Bu kartla, Çekmeköy’deki her aileye ulaşabileceğini söyleyen Yıldırım, 'ailelerin ihtiyaç ve beklentilerini takip edeceklerini, aileler arasında kardeşlik köprüleri kuracaklarını' söyledi. Bu modelle birlikte 100 kişinin üstünde yeni ve nitelikli istihdam yaratacaklarını söyleyen Yıldırım, sistemin sorunsuz işlemesi ve farklı siyasi görüşler arasında da köprüler kurmak amacıyla, denetim mekanizmasını 'liyakatlı muhalefet partili vatandaşlar arasından oluşturacağını' ifade etti.