Politika

Seyit Torun'dan, CHP'li belediyeler için rapor çıkaracak olan AKP'ye: İncelesinler de ihanet etmeden hizmet etmeyi öğrensinler

AKP'nin CHP'li büyükşehir belediyeleri için performans raporu hazırlayacağı belirtilmişti

19 Temmuz 2022 14:47

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, AKP'nin CHP'li belediyelerde inceleme yapacağına dair haberler üzerine, “İncelesinler de; ihanet etmeden, israf etmeden, milletin parasını yandaşlara, çılgın, hayali projelere aktarmadan nasıl hizmet edilir belki öğrenirler” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun,, “2023 Genel Seçimleri’ne kısa bir süre kala AKP’nin, CHP'li belediyelerin çalışmalarını inceleyeceği” yönündeki haberine tepki gösterdi. Haberde AKP'li yöneticilerin ilk olarak İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer'in seçim vaatlerini inceleyeceği, daha sonra ise Ankara ve Adana'da çalışma yürüteceği bilgisine yer verildi. 

Konuya ilişkin ANKA Haber Ajansı'na açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun; “Milletinden bihaber iktidar kendine meşgale arıyor. Büyükşehir belediyelerimizin çalışmalarını inceleyip rapor hazırlayacaklarmış. Kendilerine şunu söylüyoruz: İyi inceleyin belki biraz örnek alırsınız. Bizim belediyelerimiz, tüm baskılara, tüm hukuksuzluklara, tüm engelleme girişimlerine rağmen vatandaşlarımızın yanında duruyor ve durmaya da devam edecek" dedi.

Torun, AKP'nin CHP'li belediyeleri incelemesine ilişkin ise, "İncelesinler de; ihanet etmeden, israf etmeden, milletin parasını yandaşlara, çılgın, hayali projelere aktarmadan nasıl hizmet edilir belki öğrenirler" dedi. 

TIKLAYIN - AKP, CHP'li büyükşehir belediyeleri için performans raporu hazırlayacak