Gündem

CHP'li Torun'dan Bakan Soylu'ya: Çıkıp millete masal anlatma, müfettişleri her gün belediyelerimize gönderen; suç bulamayınca uyduran sensin!

"Bu milletin midesi senin yalanlarını kaldırmaz"

12 Ağustos 2022 23:43

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 'Bakanlık bünyesinde CHP’li belediyeleri incelemek için özel bir birim kurulduğu' yönündeki açıklamalarına sosyal medya hesabında yayınladığı video ile yanıt veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya tepki gösterdi. Torun, “Müfettişleri her gün belediyelerimize gönderen, suç bulamayınca uyduran sensin! Ceza alan AKP’li başkanları koruyan sensin! Pandemide belediyelerimize yapılan bağışlara el koyan da sensin! Çıkıp millete masal anlatma” ifadelerini kullandı. 

Torun, Bakan Soylu’nun sosyal medyada paylaşımını alıntılayarak şunları söyledi: 

"Süleyman Soylu, sen bu devlete yakışmayan bir bakansın! 

Müfettişleri her gün belediyelerimize gönderen, suç bulamayınca uyduran sensin! Ceza alan AKP’li başkanları koruyan sensin! Pandemide belediyelerimize yapılan bağışlara el koyan da sensin!

Çıkıp millete masal anlatma!
 
AKP’li belediyelerin yolsuzluk dosyalarını sümen altı eden sensin! “İBB’de 557 terörist var” diye yalan söyleyen sensin! Belediye başkanlarımızı yargı kararı olmadan görevden alan sensin!