Seçim 2023

CHP'li Tanju Özcan: Tarihi çağrımdır, Sayın İmamoğlu derhal CHP'nin başına geçmelidir

28 Mayıs 2023 21:32

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakın çevresindeki, "yalaka takımı"nın kaybettiğini belirterek, "Tarihi çağrımdır, Sayın Ekrem İmamoğlu, CHP'nin başına geçmelidir" ifadelerini kullandı.  

Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turunda kesin olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı'nın adayı AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. dönemde de Türkiye'nin cumhurbaşkanı olmaya devam edecek.

Erdoğan'ın rakibi Millet İttifakı'nın adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 47,91 oyda kaldı.

Seçim sonucunu değerlendiren Bolu Belediye Başkanı Özcan, sonuçları Twitter hesabından şu sözlerle değerlendirdi:

"Sn Kılıçdaroğlu'na emekleri için teşekkür ederiz..ama kendisini yanıltan,özellikle ilk turda yanlış yönlendiren,o gitsin de biz gelelim diyen 3-5 zavallı, kendi menfaatlerini,ülke menfaatlerinin önüne koyan,yakın çevresindeki yalaka takım kaybetmiş ve ettirmiştir. Tarihi çağrımdır!!! Sn İMAMOĞLU derhal CHP nin başına geçmelidir.NOKTA"

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının ardından tekrar paylaşım yapan Özcan, şu ifadeleri yazdı:

"Ben mi yanlış anladım? Sn Kılıçdaroğlu devam mı dedi? İstediğin gibi muhalefeti organize ettin,kendini aday ilan ettirdin! İstemeyenlerde bağrına taş basıp destekledi! Ama yeter..Lütfen bırakın, torunlarınızı sevin,13 yıldır umut verdiniz…bizi bu adama mahkum ettiniz.Lütfen şu koltuk sevdalısı,gücünü sizden alan zavallılara kalkan olmayın,onurunuzla,gururunuzla İSTİFA ediniz!! Kazananlara bırakın."

* Editörün notu: Tanju Özcan'ın paylaşımındaki yazım hataları olduğu gibi bırakılmıştır...