Gündem

CHP’li Tanal ile Akit muhabiri arasında ilginç diyalog; arabasının anahtarını verdi

16 Mayıs 2019 18:19

Daha önce 'Kamuoyu Kılıçdaroğlu'nun idamını bekliyor' diye haber yaparak gündeme gelen ve tepkileri üzerine çeken Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen, bu kezde CHP'li Mahmut Tanal ile girdiği polemikle gündeme geldi.

Sözcü'de yer alan habere göre; CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, kendi adını kullanarak Meclis’e girmeye çalışan ve etkisiz hale getirilen DHKP- C mensubu 2 kişi ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Kendisine yöneltilen suçlamalara cevap veren Tanal ile toplantıda daha önce TV’de ‘Kamuoyu Kılıçdaroğlu’nun idamını bekliyor’ diye haber yapan Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Tanal, Milletvekillerinin Meclise girişinde araçlarının aranmadığını belirterek, ‘Ben istesem aracımla suçluyu ve suç aletini meclise sokarım’ dedi ardından, ‘eğer isteyen varsa arabamın anahtarını vereyim o da aranmadan içeri girer’ dedi.

Bunun üzerine toplantıyı takip eden Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen ‘Anahtarı ben alayım dedi’ Yaşanan bu diyaloğun ardından Tanal arabasının anahtarını Özmen’e verdi.

TIKLAYINIZ- CHP'li Tanal: Kapıma gelen ziyaretçinin alnında terör örgütü mensubu yazmıyor

TIKLAYINIZ- CHP'li Özkoç: Mahmut Tanal’ın odasında bir saldırı gerçekleşseydi çok vahim şeyleri konuşuyor olabilirdik