Gündem

CHP'li Karaca: 'Camide içki içtiler' yalanının görüntüleri ortada yok ama AKP Genel Merkezi'ndeki pudra şekercilerinin görüntüleri ortada

01 Haziran 2022 17:13

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın bugünkü grup toplantısında Gezi protestolarını hedef alan sözleriyle ilgili “Camide içki içtiler yalanının görüntüleri 469 haftadır ortada yok, ama AKP Genel Merkezi’ndeki pudra şekercilerinin görüntüleri ortalığa saçıldı” dedi.

CHP'li Karaca, Erdoğan’ın Gezi protestolarıyla ilgili bugün partisinin grup toplantısındaki konuşmasına sosyal medya paylaşımıyla tepki gösterdi. Erdoğan'ın "Dolmabahçe Bezmialem Valide Sultan Cami’nin içinde bu eşkıyalar, bu teröristler, evet bira şişeleri ile bira kutularıyla adeta caminin içini pislemişti. Bunlar böyle. Bunlar çürük, bunlar sürtük. Bunlar için ulu mabet nedir, nedir değildir; öyle bir şey yok” sözlerinin yer aldığı videoyu paylaşımına ekleyen Biçer Karaca, şöyle dedi:

“Gidişinin kadınlar elinden olduğunu gördükçe zihniyetleri dillerine dökülüyor. Haaa unutmadan! Camide içki içtiler yalanının görüntüleri 469 haftadır ortada yok ama AKP Genel Merkezindeki pudra şekercilerinin görüntüleri ortalığa saçıldı.”

TIKLAYIN | Erdoğan'dan Gezi eylemleri açıklaması: Bezmialem Camii içinde bu teröristler bira şişeleriyle caminin içini pislemişti, bunlar böyle, bunlar çürük, sürtük!

TIKLAYIN | Erdoğan'ın 'sürtük' lafına sosyal medyada büyük tepki: "Milyonlarca yurttaşına 'sürtük' diyen birinden bir sonraki seçimde Cumhurbaşkanı olur mu?"