Gündem

CHP'li Ali Mahir Başarır'ın iddiası: AKP Sözcüsü Çelik, Zehra Taşkesenlioğlu ve Ünsal Ban'la görüşerek "Beyefendi kızıyor, uzlaşın" demiş

"Saray bu kadar konulara ve kirliliğe hâkim"

01 Eylül 2022 17:19

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen  AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve Ünsal Ban'la görüşerek, "Beyefendi kızıyor, uzlaşın" dediğini iddia etti.

Başarır, Halk TV'de Şirin Payzın'ın yönettiği 'Sözüm Var' programında soruları yanıtlarken "Ne acıdır ki, bu ülkenin Cumhurbaşkanı 'Burada bir kirlilik var, bunları görevden alıyorum. Bunları yargıya teslim ediyorum' diyemiyor. 15 gündür saray bu olayları biliyor, bu olayların patlayacağını biliyor." dedi.

Başarır şu ifadeleri kullandı: 

"19 Ağustos'ta, önemli bir duyum ve emin olduğum için söylüyorum. AKP Sözcüsü Ömer Çelik Zehra Taşkesenlioğlu ve Ünsal Ban'ı yanına çağırıyor. 'Anlaşın aranızda uzlaşın bu iş kötüye gidiyor, beyefendi kızıyor' diyor. Hatta Ünsal Ban denen kişi Bolu’dan geliyor. Ömer Çelik bunu yalanlayamaz, 'Bu rakamda orta yolu bulun, beyefendi kızıyor' diyor. Saray bu kadar konulara ve kirliliğe hâkim."



TIKLAYIN | Sedat Peker'den yeni iddialar: "Ünsal Ban, eşi Zehra Taşkesenlioğlu’yla kendisinin 'rüşvet ağı'nın dışında tutulması şartıyla Ali Fuat Taşkesenlioğlu hakkında tüm bilgileri vermeyi kabul etti"

TIKLAYIN | İddia: Ünsal Ban, eşi AKP’li Zehra Taşkesenlioğlu ile ortak hesabındaki parayı borsada batırmış

TIKLAYIN - Sedat Peker'den Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu ve AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu'nun da içinde olduğu rüşvet ağı iddiası!

TIKLAYIN - Ünsal Ban'ın şoförünün evinde arama yapıldı, evrak yakan eşi ve baldızı gözaltına alındı

TIKLAYIN - Zehra Taşkesenlioğlu'ndan 'Mine Tozlu Sineren' açıklaması: Suç duyurusunda bulundum

TIKLAYIN - Sedat Peker'in iddiaları sonrası AKP’li Zehra Taşkesenlioğlu'ndan açıklama: Görüntüler zor günler yaşayan bir kadının linç edilmesine hizmet etmektedir

TIKLAYIN | Sedat Peker: Ünsal Ban, Zehra Taşkesenlioğlu'nun kendisine bıçakla saldırarak kısmen yaraladığı olaydan sonraki görüntüleri bana yolladı