Gündem

"CHP adayı seçilirse asıl kıyamet 24 Haziran sonrası kopacak" diyen Star yazarından İmamoğlu'na: Hayırlı olsun

25 Haziran 2019 08:56

19 Haziran tarihli yazısında, "Allah korusun eğer CHP adayı seçilirse asıl kıyamet 24 Haziran sonrası kopacak. Kandil’den ve Pensilvanya’dan destek veren 'kâr ortakları' belediyeye pay almaya gelecek" diyen Star yazarı Fadime Özkan, Ekrem İmamoğlu'nun Binali Yıldırım'a karşı yaklaşık 810 bin fark attığı 23 Haziran seçimini değerlendirdi. Özkan, "İstanbul sorunları olmakla birlikte son 25 yıldır Erdoğan’ın başkanlığında büyük hizmetler almış, önemli yatırımlar yapılmış bir metropol. İmamoğlu var olanı sürdürebilirse bile başarılı addedilebilir. Ama iddialarını icraata dönüştürebilecek mi göreceğiz. Hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

Özkan, 19 Haziran tarihli yazısında "İstanbullular evet şehirlerine başkan seçecek ama anlaşılan bu seçim isimler ve partiler arasında değil "ahlak-erdem-adalet" ile "yalan-iftira-takiye" arasında olacak" demişti.

Bugün (25 Haziran 2019) "Hatayı YSK yaptı, fatura Yıldırım’a kesildi" başlıklı bir yazı kaleme alan Özkan, "Yeniden sayım kararını iptal edip tekrar seçim kararı veren YSK idi ama bunun siyasi faturası Yıldırım’a kesildi" iddiasında bulundu. 

İmamoğlu'nun kazanmasına dönük açıklamada da bulunan Özkan yazısının ilgili bölümünde şunları kaydetti:

"İmamoğlu İstanbul’a Belediye Başkanı seçildi. İstanbul sorunları olmakla birlikte son 25 yıldır Erdoğan’ın başkanlığında büyük hizmetler almış, önemli yatırımlar yapılmış bir metropol. Yüksek bir standardı ve işleyen bir sistemi var. İmamoğlu var olanı sürdürebilirse bile başarılı addedilebilir. Ama iddialarını icraata dönüştürebilecek mi göreceğiz. Hayırlı olsun."

Yazının tamamı için tıklayın