Spor

Chelsea'nin stoperi Malang Sarr için Süper Lig iddiası

12 Eylül 2023 14:47

Chelsea'nın stoperi Malang Sarr'ın gönderilmesine teknik direktör Pochettino tarafından onay verildiği ve Fransız oyuncunun Türkiye'de bir takıma kiralanabileceği iddia edildi.

Chelsea Teknik Direktörü Mauricio Pochettino'nun kadroda düşünmediği Fransız stoper Malang Sarr ile Türkiye'deki birçok kulübün ilgilendiği öne sürüldü.

Football Insider'ın haberine göre; İngiliz kulübünde ihtiyaç fazlası haline gelen Sarr'ın takımdan ayrılmasına onay verildi. Teknik direktör Pochettino'nun planları arasında yer almayan oyuncu bu sezon tek bir maç kadrosuna bile alınmadı. 24 yaşındaki futbolcunun, 15 Eylül'e kadar transfer dönemi devam eden Türkiye'de bir takıma kiralanabileceği belirtildi.

2025 yılına kadar sözleşmesi var

2020 yılında bedelsiz olarak transfer edilen ve Monaco ve Porto'ya kiralık gönderilen Fransız stoperin, Chelsea'de haftada 120 bin sterlin kazandığı ifade edildi. Futbolcunun sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Malang Sarr geçen sezon forma giydiği Monaco'da 17 maça çıktı. Sarr, stoperin yanı sıra sol bek olarak görev alabiliyor.