Dünya

Charlize Theron: Yüzümün değişmesini ve yaşlanmasını seviyorum

Dünyaca ünlü Oscar ödüllü aktris Charlize Theron yaşlanmaktan korkmuyor

19 Ağustos 2023 15:20

7 Ağustos'ta 48 yaşına giren Oscar ödüllü dünyaca ünlü aktris Charlize Theron, yaşlanmasıyla ilgili görüşlerini ve görünüşündeki değişiklikleri nasıl kucakladığını Allure'a anlattı. 

Theron, "Yüzüm değişiyor ve ben yüzümün değişmesini ve yaşlanmasını seviyorum. Ama insanlar yüzümü gerdirdiğimi düşünüyor. 'Yüzüne ne yapmış böyle?' diyorlar. Ben de 'Kaltak, sadece yaşlanıyorum! Bu kötü bir estetik ameliyat geçirdiğim anlamına gelmiyor. Bu sadece olan bir şey" ifadelerini kullandı.

"Yüzümü reklam panosunda görmek zorunda kalma yolculuğum komik geliyor"

Theron ayrıca yaşlanma konusundaki çifte standartlarla "her zaman sorun yaşadığını" söyledi ve "erkeklerin kaliteli şaraplar gibi, kadınların ise kesme çiçekler gibi yaşlandığını" belirtti.

"Bu kavramdan nefret ediyorum ve buna karşı savaşmak istiyorum" diyen Theron, "Ama aynı zamanda kadınların kendilerine doğru gelen bir şekilde yaşlanmak istediklerini düşünüyorum. Bence hepimizin nasıl bir yolculuktan geçtiği konusunda biraz daha empatik olmamız gerekiyor. Benim yüzümü bir reklam panosunda görmek zorunda kalma yolculuğum şu anda oldukça komik geliyor" ifadelerini kullandı.