Gündem

Ceren Özdemir'in katili, "Elimde olmadan öldürüyorum" dedi, tedavi olmak istemediğini söyledi

14 Aralık 2019 11:56

‘canavarca hisle ve kasten öldürmekten’ bir kez ağırlaştırılmış hapis, iki polisi yaraladığı için müebbet hapis cezası istenen Ceren Özdemir’in katili Özgür Arduç hakkında hazırlanan iddianamede savcılık ifadesine yer verildi. "Bendeki öldürme isteği elimde olan bir şey değildir. Ceren’in ölmesi nedeniyle pişman değilim. Üzülemiyorum" diyen Arduç, tedavi edilmek istemediğini söyledi.

 Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın haberine göre, Arduç, savcılık ifadesinde şunları kaydetti:

"Ben çocukluğumdan beri yetimhanelerde büyüdüğümden, sahipsiz olduğumdan, maddi imkanlarım bulunmadığından, durumu iyi, güzel giyinen, annesi babası yanında olan kişileri kıskanıyorum.

Ceren Özdemir’i öldürdükten sonra cami lokalinde görüp öldürmeyi düşündükten sonra yaşamasına karar verdiğim çocuğu da iyiliğimden değil, ayaklarımın yorgun olması nedeniyle azat ettim, yoksa onu da öldürürdüm. Ben dışarıda özgür bırakıldığım takdirde öldürmeye devam edeceğimi biliyorum. Bu düşüncemden kurtulmak için tedavi olmak istemiyorum. Bendeki öldürme isteği elimde olan bir şey değildir. Ceren’in ölmesi nedeniyle pişman değilim. Üzülemiyorum. Elimde olmadan öldürüyorum ve mutlu oluyorum. Ben İstanbul’da iken sevdiğim kedilerin başını taşla eziyordum hatta bir tanesinin kalbini çıkarmıştım. Ceren’i de zevk alarak öldürdüm.”

TIKLAYIN - Ceren Özdemir’in katili hakkında iki ayrı iddianame hazırlandı; ceza indirimi uygulanmaması talep edildi