Magazin

Cem Yılmaz: Başarılı insanların ortak özelliği it gibi çalışmalarıdır

Yılmaz, çocukluğunda müzisyen olmayı çok istediğini fakat başarısız olduğunu söyledi

16 Mayıs 2019 17:58

Ünlü komedyen Cem YılmazTuhaf Dergi'nin Mayıs sayısına verdiği röportajda açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Başarılı insanların ortak özelliği it gibi çalışmalarıdır" dedi.

Tuhaf Dergi'den Özlem Gürses'e konuşan ünlü komedyen, başarı üzerine "Başarı denen şey, insanı gerçek hayattan uzaklaştıran bir olgu olarak kafamda kodlanmış durumda. Başarı meselesi 'yolun tamamlandığı' hissini veriyor. Mesela başarı grafiği, hep yukarıya giden bir çizgi halinde gösterilmiştirÇok zehirli bir durum" ifadelerini kullandı.

Başarısızlık ile ilgili olarak "Evliliğimi sürdüremedim. Eski eşimle bunu konuştuk, kendisi de belki öyle hissediyordur, boşanma bende bir başarısızlık hissi uyandırdı. Herkes için ortak bir şey sanırım, kuzenim de boşandı mesela, çok benzer duygular: 'Ben neleri yaptım hayatta bir bunu başaramadım...' Bir çocuğa bakamadık karı-koca" diyen Yılmaz çocukluğunda müzisyen olmayı çok istediğini fakat başarısız olduğunu söyledi.

Mayıs ayında okuyucularının karşısına Cem Yılmaz kapağı ve dosyası ile çıkan Tuhaf Dergi'de ünlü komedyeni yakın dostları kendi kelimeleriyle anlatıyor. Oyuncu Uğur YücelCem Yılmaz'ın sahneye çıktığı ilk geceyi, yazar Can Yılmaz ise ünlü komedyen ile kardeşlik ilişkilerini anlatıyor. Yönetmen Yüksel Aksu, İftarlık Gazoz filminde beraber çalıştığı oyuncu Cem Yılmaz'ı, Cem Yılmaz filmlerinin oyuncuları Zafer Algöz, Zerrin Tekindor ve Nil Karaibrahimgil yönetmen Cem Yılmaz'ı, oyuncu Ozan Güven ise G.O.R.A, A.R.O.G, Arif V 216, Pek Yakında, Karakomik Filmler ve Yahşi Batı filmlerinde beraber çalıştığı arkadaşı Cem Yılmaz'ı yazdı.