Gündem

Cem Küçük'ten Süleyman Özışık sitemi: Muhalifler en olmadık kişilere bile sahip çıkarken bizim taraf kendi gazetecilerini yok etmeye bayılıyor

07 Ağustos 2023 10:59

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'in ifşaatları sonrası gazeteciliği bırakan ve geçen günlerde hayatını kaybeden Süleyman Özışık'ın ölümü üzerine, "Süleyman Özışık muhalif olsa baş tacı edilirdi. Muhalifler en olmadık kişilere bile sahip çıkarken bizim taraf kendi gazetecilerini yok etmeye bayılıyor" dedi. 

Özışık'ın ölümü sonrası iktidara eleştirilerde bulunan Küçük, "Süleyman Özışık muhalif olsaydı..." başlıklı yazısında Özışık'ın cenazesinde birkaç siyasi dışında kimsenin olmadığını belirtti. 

"Maalesef AK Parti'yi desteklemenin cezası, hediyesinden daha fazla" diyen Küçük, "Hediyesi yok zaten. Süleyman en zor zamanlarda AK Parti'yi ve Erdoğan'ı savundu. Karşılığında hiç alakası olmayan bir konudan dolayı ağır bedel ödedi" ifadesini kullandı.

Küçük, "Süleyman Özışık muhalif olsa baş tacı edilirdi. Muhalifler en olmadık kişilere bile sahip çıkarken bizim taraf kendi gazetecilerini yok etmeye bayılıyor. Benzer şeyleri çok yaşadım. Herhangi bir partiyi ama özellikle AK Parti'yi destekleyenler bizlerden ve rahmetli Süleyman'dan ibret alsın" yorumunda bulundu.