Gündem

Cem Küçük: AK Parti eskiden daha atak ve hızlıydı; şimdi o refleks daha zayıf

28 Ağustos 2024 13:25

Türkiye yazarı Cem Küçük bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı’na en ağır hakaretler edilirken AKP'den yalnızca belli kişilerin sesleri çıkıyor diyerek, AKP'li belediye başkanları ve milletvekillerini eleştirdi. Cem Küçük böylesi zamanlarda “Külliye ne der?” diye beklemeden sizde hareket etmelisiniz ifadelerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşunun partiye katkısının büyük olduğunu söyleyen Türkiye yazarı Cem Küçük, AKP'lilerin eskiye göre daha sessiz kaldığını ve parti refleksinin zayıfladığını söyledi. Küçük, "AK Parti alttan almayla dik durmayı karıştırmamalı!" başlığıyla kaleme aldığı yazısında şunları söyledi,

"Ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı’na en ağır hakaretlerde bulunuyorlar. Meclis'te AK Parti’ye mafya, çete ve çok daha ağır ifadeler kullanılıyor. AK Partililer bunlara kurumsal olarak AK Parti sözcüsü Ömer Çelik ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun mesajlarıyla cevap veriyorlar. Vekiller, belediye başkanları ve diğer partililer daha hızlı ve “Külliye ne der?” diye beklemeden hareket etmeli. Çünkü karşılarında utanmaz bir grup var. Seçilmiş cumhurbaşkanına hakaret etmede bir beis görmüyorlar.

"Cüneyt, hemen fabrika ayarlarına döndü"

AK Parti eskiden daha atak ve hızlıydı bu konuda. Şimdi o refleks daha zayıf. Ayrıca, şimdilik AK Partili görünen ve reklam aldığı için sessiz kalan gazeteci kılıklıların anında döneceğini de bilmeliler. İşte Cüneyt Özdemir örneğinde gördüler. AK Parti’ye son beş yılda yakın duran Cüneyt, hemen fabrika ayarlarına döndü..."

Yazının devamı için tıklayın