Gündem

Cem Küçük: 2022'ye kadar 40 bin FETÖ'cü dışarı çıkacak; bazıları intikam isteyecek

18 Eylül 2019 07:55

Türkiye yazarı Cem Küçük, cezaevindeki FETÖ’cülerin ortalama 6-7 yıl ceza aldığını 2022’ye kadar da 40 bin kişinin tahliye edileceğini söyledi. Küçük,  tahliye olacak isimlerle ilgili olarak "Bazıları kinli çıkacaktır ve intikam isteyecektir" ifadesini kullandı.

"Devlet denilen aygıt bir tehlike vuku bulmadan onu bertaraf eden yapıdır. Vücudun bağışıklık sistemi gibidir. Bağışıklık çökerse sonradan alınan tedbirler anlamsızdır" diyen Küçük, "Yüksek Yargı, FETÖ şirketleri ve içerideki FETÖ’cüler" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümünde şunları kaydetti:
 
Bir uyarım da cezaevindeki FETÖ’cülerle alakalı. Ortalama bir FETÖ’cü 6-7 yıl ceza aldı. 10 yıl ve üstü alanlar da var. 15 Temmuz’a katılan askerler, bazı polis şefleri, yargı mensupları ve imamlar hariç 2022’ye kadar peyderpey içerideki FETÖ’cülerin çoğu tahliye olacak. İçeride 10 bin kişi hariç 40 bin kişi dışarı çıkacak. Bazıları kinli çıkacaktır ve intikam isteyecektir.
 
Devlet denilen aygıt bir tehlike vuku bulmadan onu bertaraf eden yapıdır. Vücudun bağışıklık sistemi gibidir. Bağışıklık çökerse sonradan alınan tedbirler anlamsızdır.