Gündem

"Cem Garipoğlu'nun mezarı açılsın" talebine, Münevver Karabulut'un babasından yanıt

Nida Garipoğlu, oğlu Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması için dilekçe vermişti

07 Kasım 2023 10:44

İstanbul'da 2009'da vahşice katledilen Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun gerçekten cezaevinde intihar edip etmediği tartışmalarına nokta koymak için babası Nida Garipoğlu'nun "mezarı açılsın" talebine, Münevver Karabul'un babasından yanıt geldi. 

Münevver Karabulut'u vahşi bir şekilde katlettikten sonra cezaevinde intihar ettiği açıklanan Cem Garipoğlu'yla ilgili tartışmalar gündem olmaya devam ediyor.

Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu, dün "Huzurumuz kalmadı, oğlumun mezarı açılsın" diyerek Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na DNA eşleştirmesi için oğlunun mezarının açılması talebiyle dilekçe vermişti.

Garipoğlu'nun dilekçesi üzerine Sabah'a konuşan Süreyya Karabulut, "Çok şaşkınım. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Bir yılı aşkın bir zamandır mezarın açılması için mücadele veriyorum. O katilin öldüğü söylendiği günden beri derin şüphelerim devam ediyor. Ben de açılsın diyorum zaten başka bir şey söylemiyorum. Asıl huzuru kaçan biziz. O mezar açılsın huzur bulalım, rahat edelim" diye konuştu.

TIKLAYIN - Avukat Rezan Epözdemir: Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmamasına ilişkin gerekçe kalmamıştır