Spor

Cedric Bakambu: Hocamın gözüne girmeye çalışacağım

02 Aralık 2023 21:37

Galatasaray'da Hakim Ziyech, Cedric Bakambu ve Barış Alper Yılmaz, Pendikspor karşısında alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, Pendikspor'u Cedric Bakambu ve Hakim Ziyech'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından Cedric Bakambu, Barış Alper Yılmaz ve Hakim Ziyech galibiyeti değerlendirdi:

"Hocamın da gözüne girmeye çalışacağım"

“Açıkçası çok mutluyum, zor bir maçtı. Şampiyonlar Ligi’nden sonra bu tür maçları oynamak daha zor oluyor. Gördüğünüz gibi zor bir başlangıç yaptık. Burada yedek oyuncuların önemi daha da artıyordu. Ben de oyuna girip golümü attım. Forma rekabeti çok üst düzeyde. Zaman bulmakta da zorlanıyoruz oynamak için. Ben de kendi mücadeleme devam edeceğim. İlerleyen dönemlerde de iyi bir oyun sergileyip hocamın da gözüne girmeye çalışacağım.”

"Bana nerede görev verilirse takımım için faydalı olmak istiyorum"

"Kazandığımız için çok mutluyuz. Hocam beni farklı bir pozisyonda oynattı ama bunun önemi yok. Bana nerede görev verilirse takımım için faydalı olmak istiyorum. Pozisyon vermedik. Daha iyi olabilirdik. Kazandığımız için mutluyuz. Taraftarımıza armağan olsun. "

"Golü attım fakat performans açısından baktığınız zaman en iyisi değildi"

“Golü attım fakat performans açısından baktığınız zaman en iyisi değildi. 3 puanı aldığımız için mutluyuz. İlk yarıda biraz zorlandık, çok kapalı ve kompakt bir şekilde hareket ediyorlardı. Boşluk bulmamız zordu. Geri dönen bir toptan ilk golü bulduk, ardından da ben uzaktan bir şut denemek istedim. Bazen denemek gerekiyor bunu ve bunun sayesinde de ikinci golü bulduk.”