Spor

Casillas, hacklendiğini açıkladı: Tüm takipçilerimden ve elbette en çok LGBT topluluğundan özür dilerim

09 Ekim 2022 17:51

Iker Casillas, Twitter hesabından eşcinsel olduğunu açıklayan bir paylaşımda bulundu. Carles Puyol ise Casillas'a, "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker" yanıtını verdi. Daha sonra paylaşımını silen Casillas, hesabının hacklendiğini açıkladı ve özür diledi.

Twitter üzerinden eşcinsel olduğunu açıkladığı bir paylaşım yapan efsane İspanyol kaleci Casillas, hesabının hacklendiğini açıkladı ve özür diledi. 

Casillas yaptığı paylaşımda “Hesabım hacklendi. Tüm takipçilerimden özür dilerim. Ve elbette, LGBT topluluğundan daha fazla özür dilerim" dedi.

Ne olmuştu?

Eşcinsel olduğunu açıklayan Casillas, "Umarım bana saygı duyarsınız. Ben bir eşcinselim." ifadelerini kullanmıştı. Casillas'ın paylaşımına yorum yapan Barcelona'nın eski kaptanlarından Carles Puyol ise "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker." demişti.

İroni iddiası

İspanyol basınından AS Gazetesi ise Iker Casillas'ın hakkında çıkan aşk dedikodularını sonlandırmak amacıyla ironi yaptığı ve 'yalan haberleri' bitirmek istediği için böyle bir paylaşımda bulunduğunu öne sürmüştü.

Emekli kalecinin son günlerde adı İspanya'da magazin gündeminden düşmüyordu. Özellikle Iker Casillas'ın adı son dönemde Pique ile ayrılan Shakira ile anılıyordu.

Sosyal medya hesabından, hakkında yapılan haberlere zaman zaman tepki gösteren Casillas'ın yine tepki amacıyla ironi yaptığı iddia edilmişti.