Magazin

Cardi B'nin hayranına fırlattığı mikrofon açık artırmada 100 bin dolara satıldı

09 Ağustos 2023 15:00

Dünyaca ünlü rap şarkıcısı Cardi B'nin Las Vegas konseri sırasında, kendisine su fırlatan hayranına attığı mikrofon, yaklaşık 100 bin dolara satıldı.

29 Temmuz'da yaşanan olayda, Cardi B Las Vegas konserinde performans sergilerken bir hayranının kendisine su fırlatmasının ardından mikrofonunu seyirciye fırlattı. 

Cardi B'nin konserinde fırlattığı mikrofon, Drai's Beachclub'a ses ekipmanı sağlayan ve Las Vegas merkezli bir ses prodüksiyon şirketi olan The Wave Inc'in sahibi Scott Fisher tarafından satışa sunuldu.

Fisher'ın geliri iki hayır kurumuna bağışlamayı taahhüt ederek açık artırmaya çıkardığı mikrofon bir eBay müzayedesinde 100 bin dolara alıcı buldu. 

Ürün için 120'den fazla kişi teklif verirken Fisher, mikrofonun bazı teklifler almasını beklediğini, ancak "hip hop rezilliğinin" yaklaşık 100 bin dolara satılacağını asla düşünmediğini söyledi.

Fischer, "Bu mikrofonun Cardi B tarafından fırlatılmamış olanlarının aynı marka ve modeli, genellikle bin dolara yakın bir fiyata satılıyor. Beş bin dolara ulaşabileceğini umuyordum ama hiçbir fikrim yoktu. Dikkat çekeceğinden emindim, ancak yine de haberlerin kapsamı şaşırtıcı" dedi.