Gündem

Canlı yayında fenalaşan Hande Fırat: Bu sefer susamayacağım, azıcık insaf!

Hande Fırat, rahatsızlandığı canlı yayını Hürriyet'e yazdı

30 Kasım 2019 10:01

CNN Türk’te yayımlanan 'Gece Görüşü' programı sırasında rahatsızlanarak programı sonlandıran Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, canlı yayın akşamında neler yaşandığını yazdı. Gözlerinin karardığını, üşüme ve titreme geldiğini söyleyen Fırat, sosyal medyada yapılan bazı yorumlara da sert bir dille tepki gösterdi. Fırat,  "Bazen susuyorum... Bu sefer susamayacağım. Ben sadece fenalaştım, hastalandım. Hakkımızda bizi hiç tanımadan üretilen tüm spekülasyonlara, yalanlara, iddialara rağmen bizler sıradan insanlarız. Azıcık insaf" dedi.

Fırat, Hürriyet'te yer alan yazısında yayın esnasında yaşananları şöyle anlattı:

O gün fazladan yorulmuş da olabilirim. Programda başım dönmeye, gözüm kararmaya başladı. Editörümüze “Ara var mı?” diye sordum. Reklam olmadığını söyledi. “Dayanmazsam ne yaparız?” dedim, kamu spotu girebileceğimizi söyledi. Çantamı istedim, ağrı kesici içerim diye düşünerek. Sizlerin görmediğiniz açıdan stüdyoya çantam sokuldu. Kendi kendime “Dayan Hande, geçecek, yok bir şey” deyip durdum. Geçmedi. Ben orada, yayın sırasında düşmekten korktum.

Konuklar, çalışma arkadaşlarım hepsi yanımdaydı. Yatırıp ayaklarımı kaldırdılar, kolonya ile rahatlatmaya çalıştılar. Sonra üşüme ve titreme geldi. Ambulans geldiğinde titriyordum. Saat ikiye kadar hastanedeydim, dün yeniden ayrıntılı tetkikler için gittim. Kötü bir şeyden şüphe edilmiyor.