Gündem

Camdaki Kız son bölüm özeti

İşte Camdaki Kız dizisinin 44. bölüm detayları

27 Mayıs 2022 09:23

Camdaki Kız son bölümü, 26 Mayıs Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Enis Arıkan, Nur Sürer ve Selma Ergeç gibi oyuncuların olduğu, Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşan Camdaki Kız'ın 44. bölümünde neler oldu?

Camdaki Kız dizisinin 44.bölüm konusu

Camdaki Kız 44. bölümde Nalan, hem Feride’nin konaktan ayrılacağı, hem de Hayri’nin memleketine döneceği haberleriyle sarsıldı. Feride’nin ona söylediği yalanı öğrenen Nalan, annesine bundan sonra hiçbir şeyin hesabını vermemeye karar verdi. Nalan, artık Feride'nin emirleri altında yaşamayacağını ilan etti.

Koroğlu Holding’den ayrılıp Cavit ile iş kurmayı planlayan Selen ise, Muzo’nun sert tepkisiyle karşılaştı. Selen'in gözü hiçbir şey görmedi ve ailesini karşısına alarak herkesten uzaklaşmayı kafasına koydu. Geçmişini geride bırakmaya çalışan Nalan, Feride’nin konaktan ayrılacağını duyunca şaşırsa da, engel olmadı. Feride, eşyalarını toplayarak konaktan ayrılıp Nalan'ın hayatından çıkmaya karar verdi.

Hayri ve Nalan'ı hiç bırakmayacağına söz verdikten sonra, memleketine döneceğini açıkladı. Nalan, Hayri'yi bir daha görmeyecek olmanın düşüncesiyle kahroldu. Hayri, Nalan'ın ağzından dökülen cümleleri şaşkınlıkla dinlerken Nalan, gözyaşlarına boğuldu. Rafet, Pervin tarafından köşeye sıkıştırılınca ne yapacağını bilemedi. Pera'yı, Muzo'ya istemeye giden Koroğlu Ailesi, büyük bir hüsran yaşadı. Gülcihan, Pervin'in gerçekte kim olduğunu itiraf etmeye kararlıydı. Pera, büyük şaşkınlık ve korku yaşadı. Nalan, Hayri’nin memleketine döneceği haberleriyle sarsılırken, bir taraftan onu kaybetmemek için gizlice çırpındı. Hayri ise gözyaşlarıyla Nalan'dan uzaklaştı. 

Camdaki Kız 44. bölüm izleme linki

Camdaki Kız 44. bölüm