Gündem

Camdaki Kız 49. bölüm konusu nedir? Camdaki Kız 49. Bölüm full izle

Camdaki Kız 49. bölüm Perşembe akşamı ekranlardaydı. Camdaki Kız 49. bölüm konusu diziyi kaçıranlar tarafından merak edildi. Kaçıranlar, Camdaki Kız 49. bölüm linkili aratmaya başladı. Peki, Camdaki Kız 49. bölüm konusu nedir? Camdaki Kız 49. Bölüm full izle

23 Eylül 2022 09:07

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 22 Eylül Perşembe günü yayınlanan 49. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıktı. Camdaki Kız 49. bölüm yayınlanmasının ardından dizi, gündeme geldi. Diziyi kaçıranlar, Camdaki kız 49. bölüm konusunu merak etti. Son bölümü merak edenler, ''Camdaki Kız 49. Bölüm full izle'' şeklinde araştırmalar yaptı. Camdaki Kız 49. bölümde Koroğlu Konağı'nda sular durulmuyor. Peki, Camdaki Kız 49. bölüm konusu nedir? Camdaki Kız 49. Bölüm full izle:

Camdaki Kız 49. bölüm konusu nedir?

Kanaldan yapılan açıklama şu şekilde:

''Sedat’ın hapishanede görmeye daha fazla dayanamayan Rafet, Cana’ya gider. Alp’in şikayetini geri çekmesi için hem Rafet hem Cana hem de Feride dört bir koldan uğraşmaktadır. Nalan’a notu bırakan kişi gizemini korurken; bu not Hayri ile gizli görüşmelerine de vesile olur. Gülcihan’ı affedemeyen Rafet ondan ayrılma konusunda kararlıdır. 

Muzo, Pera'nın kendisini terk etmesini kaldıramaz. Nalan'dan sonra başka birine bu kadar bağlanmasının hata olduğunu düşünen Muzo, daha fazla dayanamaz ve bayılıyor. Gülcihan ve Döndü'nün çığlıklarını duyan Hayri, Muzo'nun odasının kapısını kırarak içeriye dalıyor. 

Selen, sert tavırlarıyla Nalan'ı olayların dışına atmaya çalışır. Nalan, Selen'in bu tavırlarından dolayı Hayri'yle öpüştüğünü Selen'in görmüş olabileceğini düşünür. Nalan, panik içinde Selen'le yapacağı konuşmayı planlar. Nalan'a gizemli notu bırakan kişi Selen mi?''