Gündem

Camdaki Kız 48. bölüm konusu nedir? Camdaki Kız 48. Bölüm full izle

Camdaki Kız 48. bölüm Perşembe akşamı ekranlardaydı. Camdaki Kız 48. bölüm konusu diziyi kaçıranlar tarafından merak edildi. Kaçıranlar, Camdaki Kız 48. bölüm linkili aratmaya başladı. Peki, Camdaki Kız 48. bölüm konusu nedir? Camdaki Kız 48. Bölüm full izle

16 Eylül 2022 11:29

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 15 Eylül Perşembe günü yayınlanan 48. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıktı. Camdaki Kız son bölümde Nalan, Hayri'yle yaşadıkları için suçluluk duyuyor! Diziyi kaçıranlar, Camdaki kız 48. bölüm konusunu merak etti. Son bölümü merak edenler, ''Camdaki Kız 48. Bölüm full izle'' şeklinde araştırmalar yaptı. Peki, Camdaki Kız 48. bölüm konusu nedir? Camdaki Kız 48. Bölüm full izle:

Camdaki Kız 48. bölüm konusu nedir?

Alp’le kavga ettiği için hapishanede olan Sedat’ı ziyarete giden Nalan; düğün gecesinde Hayri ile arasında olanlardan dolayı suçluluk hissetmektedir. Sedat’ın cezasını çekmesini isteyen Rafet, Gülcihan’la da ipleri koparmak üzeredir.

Yaşadıklarından dolayı azap içinde olan Muzo, kendisini yine odasına hapsetmiştir. Nalan’la iletişim kurma yolları arayan Hayri ise Nalan’ın kendisini öpmesinin mutluluğu içindedir. Nalan’ın odasında bulduğu gizemli not ise Hayri ile arasında olanları bilenlerin sadece ikisi olmadığını gösterir.

CAMDAKİ KIZ 48. BÖLÜM