Gündem

Burhan Kuzu, İmamoğlu'nun düğününe katıldığı Cihan Yaşar'dan özür diledi

Kuzu'nun özür mesajına yanıt veren Yaşar, "Yok öyle! Mahkemede görüşeceğiz" dedi

03 Eylül 2019 17:49

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Batman'da katıldığı düğünün sahipleri Hüseyin ve Cihan Yaşar'ı 'terör örgütüne üye olmakla' suçlayan Burhan Kuzu özür diledi. Kuzu, "Genç çifti üzmek gibi bir niyetim asla yoktur" dedi. Kuzu'nun bu mesajını alıntılıyarak özür paylaşımına yanıt veren Cihan Yaşar, "Yok öyle! Mahkemede görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

Eski AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, 'terör örgütüne üye olmakla' itham ettiği CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar ve ailesinden özür diledi. Kuzu attığı tweet’te “Geçtiğimiz hafta sonu İmamoğlu’nun Batman’da katıldığı bir düğünle ilgili yazdıklarım yanlış anlaşılmaya yol açtı. Aldığım bilgilerin hatalı olduğunu üzülerek öğrendim.Yaşar ailesini ve genç çifti üzmek gibi bir niyetim asla yoktur. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yaşar ‘İspatlamazsan şerefsizsin’ demişti

CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yavaş, Kuzu’nun ithamlarının ardından dava açacağını söylemiş ve oğlu Cihan Yaşar da, “İddialarını ispatlamazsan şerefsizsin” diye konuşmuştu.

Burhan Kuzu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katıldığı düğünün sahipleri için, “İmamoğlu, Batman’da terör örgütlerine yakınlığı ile bilinen bir düğüne katılıyor, Diyarbakır’da ise HDPKK’lı belediye başkanına destek ziyaretinde bulunuyor. İmamoğlu, kısa sürede gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Seçim sürecinde HDPKK’nın verdiği desteğe karşı diyet borcunu ödüyor” şeklinde bir tweet atmıştı.

Cihan Yaşar: Yok öyle! Mahkemede görüşeceğiz

Twitter hesabından Burhan Kuzu'nun yaptığı paylaşımı alıntılayan Cihan Yaşar özrü kabul etmeyerek, "Yok öyle! Mahkemede görüşeceğiz" diye yazdı.