Spor

Buğra Banaz, Türkiye Ralli Şampiyonası'nda liderliğini sürdürdü

2021 Türkiye Ralli Şampiyonası’na 16-17 Ekim tarihlerinde Ege Otomobil Sporları Kulübü EOSK tarafından İzmir Seferihisar’da organize edilecek Ege Rallisi ile devam edilecek

07 Eylül 2021 16:13

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 3’üncü ayağı 45.Yeşil Bursa Rallisi’ni ikinci sırada bitiren Eskişehirli genç pilot Buğra Banaz ve yardımcı sürücüsü Gürkal Menderes, şampiyonada liderliklerini sürdürdü.

Burak Çukurova-Burak Akçay’ın birinciliği ile sona eren ve Bursa Otomobil Sporları Kulübü BOSSEK tarafından düzenlenen 45. Yeşil Bursa Rallisi geride kalan hafta sonu 75 otomobil ve 150 sporcunun katımıyla gerçekleşti.

Orhaneli-Keles bölgesinde 368,94 km. uzunluğundaki parkurda mücadele eden pilotlardan Buğra Banaz-Gürkal Menderes ikilisi Skoda Fabia R5 araçları ile sadece 9.6 saniye farkla ikinci sırayı almalarına karşın, Türkiye Ralli Şampiyonası’nda liderliklerini ve iddialarını sürdürmeyi başardılar.

2021 Türkiye Ralli Şampiyonası’na 16-17 Ekim tarihlerinde Ege Otomobil Sporları Kulübü EOSK tarafından İzmir Seferihisar’da organize edilecek Ege Rallisi ile devam edilecek.