Dünya

Bradley Cooper: Evde tamamen çıplak dolaşmayı seviyorum

Cooper, 6 yaşındaki kızı Lea 8 aylık olana kadar "onunla bağ kuramadığını" da itiraf etti

01 Mart 2024 10:59

T24 Dış Haberler

49 yaşındaki Bradley Cooper, Dax Shepard'ın "Armchair Expert" isimli podcast'inin son bölümünde yer aldı ve "evde çıplak dolaşmayı sevdiğini" söyledi. 

Sözlerine "Babam her zaman çıplaktı, ben de her zaman onunla duş alırdım" diye devam eden Cooper, "Küvetim, tuvaletim ve yatağım aynı odada" diye konuştu. 

Irina Shayk ile olan birlikteliğinden dünyaya gelen 6 yaşındaki kızı Lea ile ilgili, "Ben tuvaletteyken, o da küvetteyken konuşuyoruz. Artık banyo arkadaşı da olduk. Çıplaklık bir nevi alışılmış bir durum oldu" dedi. 

Cooper, podcast'in başka bir bölümünde Lea'yı gerçekten sevdiğini fark etmesinin 8 aylık olana kadar sürdüğünü itiraf ederek, Lea'nın hayatının ilk birkaç ayında, diğer ebeveynlerin "çocuğum için bir saniyede ölürüm" demelerini anlayamadığını söyledi. 

Cooper, "Ona baktığımda, dönüşümünü izliyordum. Ondan büyülenmiştim, onunla ilgilenmeyi seviyordum. Ama biri silahla gelse onun için ölür müydüm emin değildim. Neyse ki sekizinci aya gelindiğinde birden bire hiç soru işaretim kalmadı. Hızlı ve gösterişli hayatımda onu bir dayanak olarak görüyorum. Zaman içinde DNA'nız size sizden daha önemli bir şey olduğunu söylüyor" dedi.