Gündem

Bot kazasından sonra yoğun bakıma alınan Ali Sabancı, uyandırıldı

30 Ağustos 2023 22:29

Yunanistan’da eşiyle birlikte geçirdiği bot kazasının ardından ağır yaralanan Ali Sabancı, uyandırıldı. Sabancı’nın yoğun bakımda eşi, annesi ve çocuklarıyla görüştüğü öğrenildi.

Yunanistan'ın Leros Adası yakınlarında botla kayalıklara çarpan ve ağır yaralanan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavisine özel bir hastanede devam ediliyor. Çiftin sağlık durumlarıyla ilgili yapılan son açıklamada, tüm operasyonların başarıyla sonuçlandığı ve sağlık durumlarının daha da iyiye gittiği belirtilmişti. 

Patronlar Dünyası’nda yer alan habere göre, kaza sonrası kaldırıldığı hastanede entübe edilen ve bir dizi operasyon geçirdikten sonra uyutulan Ali Sabancı, uyandırıldı.

Cuma günü biri 5.5 saat üç operasyon geçiren 5 günün ardından bilinci açılan Ali Sabancı’yı yoğun bakımda eşi, çocukları ve annesi ziyaret etti.

Bilincinin açılması üzerine aynı hastanede tedavisi devam eden eşi Vuslat Doğan Sabancı, çocukları Şevket Emrecan ve Kaan Ali Sabancı ve annesi Zerrin Sabancı yoğun bakım bölümüne alındı.

Ailesi ile bir süre görüşen Ali Sabancı’nın sağlık durumunun iyiye gittiği, pazartesi ya da salı günü yoğun bakımdan çıkacağı iddia edildi.