Gündem

Boşanma aşamasında olduğu kadını ve babasını katletti!

17 Haziran 2023 11:37

Gaziantep'te Mertcan Köse, boşanma aşamasında olduğu Bilge Köse ve babası Ertuğrul Kaya'nın içinde bulunduğu aracın önünü keserek silahla ateş açtı. Baba ve kızı olay yerinde hayatını kaybederken polis, olayın ardından kaçan Mertcan Köse'nin yakalanması için çalışma başlattı.

DHA'nın haberine göre olay, dün öğle saatlerinde Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. 47 yaşındaki Ertuğrul Kaya, boşanma aşamasındaki kızı 25 yaşındaki Bilge Köse ile otomobiliyle giderken, damadı 25 yaşındaki Mertcan Köse, başka bir araçla önlerini kesti. Araçtan inen Mertcan Köşe, Bilge Köse ve babasına ateş etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla bir özel hastaneye kaldırılan Ertuğrul Kaya ve Bilge Köse, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Öte yandan Bilge Köse ve Mertcan Köse'nin geçen hafta boşanma duruşmalarının olduğu ve dün de adliyeye bir evrak imzalamaları için çağrıldıkları öğrenildi. Mertcan Köse´nin adliyedeki işlemler sonrası baba ve kızını takip edip cinayeti işlediği ortaya çıktı.