Gündem

Erkek şiddeti son bulmuyor: Delici aletle silikonlarını hedef aldığı eski eşini göğsünden yaraladı!

12 Haziran 2023 08:48

Dursun K. isimli erkek, boşandığı eski eşi Elif K.'ye delici aletle saldırdı. Elif K.'nın silikonlarını hedef alan Dursun K. olay yerinden kaçtı. Göğsünden yaralanan Elif K. kaldırıldığı hastanede gördüğü tedavinin ardından şikâyetçi oldu.

İstanbul’da meydana gelen olayda üç çocukları olan 42 yaşındaki Dursun K ile 41 yaşındaki Elif K. bir süre önce boşandı. Sabah’ta yer alan iddiaya göre, Elif K., boşanmanın ardından kendisini arayan eski kocası Dursun K.’ya, “Benim sevgilim var. Artık beni aramayı bırak”, “Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor” ifadelerinin yer aldığı mesajlar attı.

Söz konusu mesajlar sonrası Dursun K. eski eşinin yaşadığı apartmanın önünde beklemeye başlayan Dursun K., işten gelen Elif K.’ya saldırdı ve onun ağzını kapatarak binaya zorla soktu. Elinde delici bir aletle eski eşini zorla apartmana sokan adam, daha sonra bu keskin aletle eski eşinin silikonlarını patlattı. Daha sonra ise bölgeden kaçarak uzaklaştı. Bölgeye hemen sağlık ekipleri çağrıldı. Gelen ekipler, yaptıkları ilk müdahaleden sonra kadını ambulansla hastaneye kaldırdı ve kadının silikonları çıkarıldı.

Elif K., silikonları çıkarılıp taburcu olduktan sonra eski kocası hakkında şikâyetçi oldu.