Spor

Boca Juniors'tan Medina için transfer açıklaması!

24 Ekim 2024 18:54

Boca Juniors, Arjantin Kupası'nda penaltılara giden maçta Gimnasia'yı 2-1'le geçti. Sarı-lacivertlilerde, Christian Medina maç kadrosunda olmasına rağmen oyuna alınmadı.

Boca Juniors Teknik Direktörü Fernando Gago, takımdan ayrılmak isteyen oyunculara açık kapı bırakırken, Medina'nın transfer durumu hakkında da konuştu.

"Transfer dönemine daha 3 ay var"

Olaylı Gimnasia maçının ardından konuşan Fernnado Gago, takımdaki oyuncuların odaklanması gerektiğini söyledi.

Gago, Medina'nın ayrılık isteği hakkında konuştu, "Christian Medina bana transfer olma ihtimalini söyledi. Birkaç gündür buradayım ve anlayabiliyorum. Transfer dönemine daha 3 ay var; oyuncuların takıma bağlılığını önemsiyorum. Buraya bağlı demiyorum ama çok genç oyuncu ve bu durum aklını karıştırıyor. Böyle zor durumları öğrenecek." dedi.

"Bütün genç oyuncular bu tarz şeyler yaşayabilir"

"Medina ile bireysel konuştum." diyen Gago, "Konuştuklarımız aramızda kalacak. Ama ne yazık ki birazının sızdığını görüyorum. Çok özel bir durum. Oyuncuların gelişimi sadece sahada ve antrenmanda olmaz. Durumları ve olayları da analiz edebilmek gerekir. Bütün genç oyuncular bu tarz şeyler yaşayabilir. Hatalar yapabilirler ama en iyi seçeneği de bulmaları gerekir. Onlara tavsiyeler vermeye devam edeceğim. Aile olmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

TIKLAYIN - Spor yazarları, Galatasaray'ın Elfsborg galibiyetini yorumladı: "İlk yarı cennet, ikinci yarı cehennem gibi!"

TIKLAYIN - Cristian Medina'dan Fenerbahçe resti!

TIKLAYIN - Süper Lig'de 10. hafta heyecanı; işte maç programı

TIKLAYIN - Fenerbahçe'de Oosterwolde yerine De Cuyper

TIKLAYIN - Fenerbahçe'de sol bek için Mert Müldür kararı