Gündem

Bir tiyatrocu Koronavirüs kılığına girip sokağa çıkanların peşine düştü

Koronalı sanatçının nefesinden ürken bazı vatandaşlar korkudan baygınlık geçirdi

07 Nisan 2020 09:21

Bursalı tiyatrocu, vatandaşları Koronavirüs'e karşı bilinçlendirmek için farklı bir eyleme imza attı. Koronavirüs kostümü giyen tiyatrocu, sokağa çıkanların peşine düştü. Bazı vatandaşlar korkudan baygınlık geçirdi.

Bütün dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkileyen Koronavirüs'e dikkat çekmek isteyen Bursalı tiyatrocu Bahtiyar Keskin, kendine kartondan Koronavirüs kostümü yaptı. Keskin ve arkadaşları, bu kostümle sokağa çıkarak, vatandaşların peşine düştü. Banklarda sere serpe oturan vatandaşları sokağa çıkmamaları hususunda ikaz eden Bahtiyar Keskin, "Dışarı çıkarsanız size bulaşırım" dedi.

Mizansen gereği, sözde Koronalı sanatçının nefesinden ürken bazı vatandaşlar korkudan baygınlık geçirdi.

Keskin ve arkadaşları, sergiledikleri gösteriyle vatandaşlara uyarıda bulundu. Daha önce birçok konuda yaptığı farklı eylemlerle bilinen Keskin, bu defa da korona virüse dikkat çekti. Koronavirüs'e dikkat çekmek için böyle bir yola başvurduğunu ifade eden Bahtiyar Keskin, "Ben uzun yıllardır tiyatro sanatçısı olarak çeşitli oyunlarda oynuyorum. Bu zamana kadar Türkiye'deki bir konuya dikkat çekmek için farklı eylemlere başvurdum. Bugün de vatandaşları Koronavirüs'e karşı bilinçlendirmek için virüs olup peşlerine düştüm. İşi olmayan sokağa çıkmasın, evlerinden otursun . Evde kal Türkiye" dedi.