Gündem

Billur Kalkavan kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı?

Billur Kalkavan, hayatını kaybetti. Hayatını kaybetmesinin ardından Billur Kalkavan gündem oldu. Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastane yaşamını yitirdi. Billur Kalkavan kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı?

15 Ekim 2022 14:31

Billur Kalkavan'ın hastalığı Hamdi Alkan’ın yaptığı paylaşımla duyulmuştu. Billur Kalkavan, "Her gün daha iyiye gidiyorum, keyfim yerinde" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Bir süredir tedavisi süren Billur Kalkavan, "Her gün daha iyiye gidiyorum, keyfim yerinde" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Ancak bunun alınan bilgilere göre Billur Kalkavan hayatını kaybetti. Haberlerin ardından Billur Kalkavan, gündem oldu. Peki, Billur Kalkavan kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı?

Billur Kalkavan neden öldü?

Kanserle mücadele eden oyuncu Billur Kalkavan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

59 yaşındaki Kalkavan'ın ölümünü meslektaşı Hamdi Alkan duyurdu. Alkan, "Çok üzgünüm… Işıklar içinde uyu canım Billur" dedi. 

Billur Kalkavan'ın hayatını kaybettiğini erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı, "Kanser tedavisi iyi gidiyordu. Ne var ki kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türemiş. O mantar da enfeksiyona neden olmuş. Buna bağlı olarak bağışıklık sitemi iyice zayıfladı. İki gün önce yoğun bakıma alındı ama kalbi daha fazla dayanamadı. Sabah 3.45'te kalbi durdu" diye konuştu.