Dünya

Bill Cosby'nin yargılandığı davada ifade veren kadın: 14 yaşımdayken beni karavana götürüp zorla öpmüştü

2018 yılında, bir kadına 2004'te ilaç vermek ve cinsel saldırıda bulunmaktan suçlu bulunan Cosby, 10 yıl hapis cezası almıştı

05 Haziran 2022 10:00

Oyuncu Bill Cosby'nin 1975 yılında Los Angeles'taki Playboy Malikanesi'nde, o zaman 16 yaşında olan Judy Huth'e cinsel saldırıda bulunmakla yargılandığı davada ifade veren bir kadın, 14 yaşındayken Cosby'nin kendisini bir film karavanına götürüp saldırgan bir şekilde yargıladığını söyledi.

The Guardian'da yer alan habere göre, şimdi 61 yaşında olan kadın, Cosby'nin kendisine 1975 yılında saldırıda bulunduğunu, Judy Huth'un davası sırasında anlattı.

Kadın, 1975 yılında Let's Do It Again filmi çekimleri sırasında kendisi ve annesinin figüran olarak sete davet edidiğini, Cosby'nin sette kendisini karavana çağırdığını söyledi. Kadın, "Beni agresif bir şekilde tuttu ve zorla öpmeye başladı" dedi.

Los Angeles'ta süren davada Judy Huth, Los Angeles yakınlarındaki bir parkta film çekerken tanıştığı Cosby'nın birkaç gün sonra kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürüyor. Huth'a göre Cosby, "bir oyunun parçası olarak" kendisine alkol verdi, ardından da Playboy Malikanesi'ndeki yatak odasına götürerek cinsel ilişkiye zorladı.

10 yıl hapis cezası almıştı

2018 yılında, bir kadına 2004'te ilaç vermek ve cinsel saldırıda bulunmaktan suçlu bulunan Cosby, 10 yıl hapis cezası almıştı. Pensilvanya Yüksek Mahkemesi daha sonra mahkumiyet kararını bozarak 3 yıl hapis yatan Cosby'yi serbest bırakmıştı.