Dünya

Bilim insanları uzaylı mumyalar keşfetti, biri hamile çıktı!

16 Haziran 2024 08:32

T24 Dış Haberler

Peru'da keşfedilen iki uzaylı mumya, gerçekliğini tespit edebilme amacıyla testlere tabi tutuldu. 

Kendini UFO uzmanı olarak tanıtan araştırmacı gazeteci Jaime Maussan, mumyaların dünya dışı yaşamın kanıtı olduğunu belirtti. 

Peru'nun Nazca bölgesinde keşfedilen mumyalar araştırmacılar tarafından yakından incelendi ve bulunan uzaylı mumyalarından birinin hamile olduğu açıklandı. 

Mumyaların uzaylı-insan melezleri olma olasılığı yıllardır tartışılıyor. 

Bilim insanları, yeni örneklerin yüzde 30 "bilinmeyen DNA" içerdiğini açıkladı. 

Maussan, Peru'da bulunan iki mumyayı Meksika hükümetine sunarak manşetlere çıkmış, sonrasında mumyaları ABD'deki daha gelişmiş laboratuvarlara göndermek için Peru ile hukuki bir mücadeleye girişmişti.

Maussan, "Artık daha derinlemesine araştırma yapılıyor ve araştırma yaklaşık 300 milyon dolar değerinde. Amerika'ya yapılacak numunelerin ihracatına izin verilmesi için Peru ile pazarlık yapacağız." diye konuştu. 

Araştırmacı Jois Mantilla da uzaylı mumyaların gerçek olduğu ve DNA kalıntılarının insanlarla büyük oranda benzerlik gösterdiğini destekledi. 

"TARİHİ DEĞİŞTİRİYORUZ"

Mumyaların kökenlerini belirlemek için çalıştıklarını söyleyen Mantilla, "tarihin gidişatını değiştirebilecek ve Ay'a inişten daha önemli, çığır açıcı bir DNA keşfi" yapıldığını ifade etti. 

Mumyalarla ilgili soruşturmayı yürüten Perulu gazeteci, bunların binlerce yaşında olduğuna ve bir zamanlar insanlar arasında dolaştığına inandıklarını belirtti.

Mumyalardan birinin içinde "üç parmaklı bir fetüs" bulunduğu iddia edilirken, bedenlerin oyuncak bebek olduğu fikrininin de çürütüldüğü açıklandı. 

Araştırmacılar, keşfedilen mumyaların günümüz teknolojisiyle yaratılamayacak kadar tuhaf bir DNA yapısına sahip olduğunu öne sürerek,"Dünyadaki tüm paraya ve bilime rağmen bunu bir insan yapamaz" diye konuştu.