Gündem

"Bıçak Sırtında Diyaloglar" kitabı okuyucuyla buluşuyor

İletişim sanatının ustası Sam Horn’un ustalıkla kaleme aldığı Bıçak Sırtında Diyaloglar, her söylediğimize dikkat etmemiz gereken günümüz dünyasında iletişimi bir sanata çevirmenin ve hayatımızı kolaylaştırmanın yöntemlerini anlatıyor

29 Haziran 2024 16:36

Boyner Yayınları, 26 yıldır bestseller olan ve ilgiyle takip edilen Tongue Fu! kitabının yazarı Sam Horn’un yeni kitabı Bıçak Sırtında Diyaloglar’ı okuyucuyla buluşturuyor. Zor ve karmaşık iletişimlerde etkili olmayı öğreten bir başucu kitabı özelliği taşıyan kitapta Sam Horn, iş dünyasından aile ilişkilerine kadar iletişimin her alanında, kişilerin maruz kaldığı stresli ve karmaşık durumlarla başa çıkma becerilerini paylaşıyor. 

Kişisel ve profesyonel hayatta karşılaşılabilecek tüm zorlu iletişim senaryosuna yönelik önemli stratejileri de paylaşan Bıçak Sırtında Diyaloglar, etkili iletişim ve kişisel gelişim konusunda kendini geliştirerek başarılı ve huzurlu ilişkiler kurmak isteyenler için rehber olacak bir kitap.

Yazar Hakkında: 

Sam Horn, iletişim ve liderlik konularında uzmanlaşmış yazar ve konuşmacıdır. Intrigue Agency ve Tongue Fu!® Eğitim Enstitüsü’nün kurucusu ve CEO’su olan Horn, insanların daha etkili ve saygılı bir şekilde iletişim kurmalarına yardımcı olacak stratejileri geliştirmek için rehberlik ediyor. Çalışmaları New York Times, Forbes, Reader’s Digest ve Harvard Business mecralarında ve NBC, CBS, ABC, FOX ve NPR kanallarında yayımlanmıştır. 

KÜNYE: 

Genel Yayın Koordinatörü: Zeynep Erkurt Çelik

İngilizceden Çeviren: Sema Utkueri

Editör: Başak Bingüler 

Kapak Tasarım: Utku Lomlu

Son Okuma: Nezahat Arslan Palabıyık

Sayfa Düzeni: Gelengül Erkara

Fiyat: 295 TL