Dünya

Bianca Censori'nin babası, kızının müstehcen kıyafetleriyle ilgili Kanye West ile yüzleşmek istiyor

01 Mart 2024 09:52

T24 Dış Haberler

Kanye West'in eşi Bianca Censori'nin babası, kızının Paris'te müstehcen bir kıyafet giymesinin ardından West ile oturup yüzleşmek istediğini belirtti. 

29 yaşındaki model Bianca, Fransa'nın başkentinde her yıl düzenlenen ünlü moda haftasına katılırken, iç çamaşırı olmadan şeffaf tayt giydiği için bir yıla hapis ve ağır para cezası alma riskiyle karşı karşıya kaldı. 

West ile evliliğinin ardından müstehcen kıyafetleriyle gündeme gelen Bianca Censori'nin ailesinin, Censori'nin çıplak görüntülerinden dolayı "incindiği" belirtildi.

Fransa'daki katı çıplaklık yasaları nedeniyle Censori'nin son kıyafetinin ciddi yasal işlemlere yol açabileceği belirtilirken, Censori'nin ailesine yakın bir kaynak tarafından yapılan açıklamada, Bianca Censori'nin babası Leo'nun, Kanye West ile yüzleşmek istediği söylendi. 

Kaynak şöyle konuştu: "Leo, Kanye ile düzgün bir şekilde oturup, Bianca'yı değersiz, çıplak bir ödül midillisi gibi gezdirirken ne düşündüğünü ona sormak istiyor. Kanye'ye, kızları North veya Chicago, kocalarının cesaretlendirdiği kıyafetlerle halk arasında yarı çıplak görülse ne yapacağını sormak istiyor. Kanye'nin kendi kızlarına izin vermeyeceğini biliyor, dolayısıyla kendi karısı için bunu neden teşvik ettiğini anlamaya çalışıyor"

Bianca, Milano Moda Haftası'nda da benzer şekilde müstehcen bir kıyafet giyerek, İtalya'da yerel halkın tepkisini toplamıştı. 

Kanye West'in, eşi Bianca'nın çıplak fotoğraflarını kendi sosyal medya hesaplarından da paylaştığı biliniyor.