Gündem

Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık mazbatasını aldı

''Dinlenmemek üzere yola çıkanlar yorulmazlarmış''

09 Nisan 2019 16:32

31 Mart yerel seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanlığı’na seçilen Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Mazbata töreninde, Başkan Çalık ile birlikte meclise girmeye hak kazanan Cumhuriyet Halk Partili’li meclis üyelerinin de mazbataları verildi. İstanbul’un ilk şehir ve bölge plancısı belediye başkanı olan Çalık, CHP İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer ve İYİ Parti İlçe Başkanı İskender Duriç’e de seçim sürecinde gösterdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Törende yaptığı kısa konuşmasında gündemi ve seçim sürecini değerlendiren Çalık, “Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu iş gerçekten birlikte çalışmayla, birlikte çalışmayla olur. Adaleti iliklerimize kadar hissettiğimiz anları hep birlikte yaşadık. Demokrasi nöbetini tutan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Dinlenmemek üzere yola çıkanlar yorulmazlarmış, bunu bu süreçte gördüm. Biz de asla yorulmayacağız” diye konuştu.

“Ekrem İmamoğluna mazbata verilmeli''

Konuşması sırasında Ekrem İmamoğlu’na da kısa süre içerisinde mazbatasının verilmesi gerektiğini vurgulayan Çalık, “Beylikdüzü’nde 2014 yılında başlatmış olduğumuz bir süreç vardı. Daha güzel bir Beylikdüzü hayaliyle çıktığımız yolda, hedeflerimizi daha da büyüterek yükselteceğimiz bir dönem yaşayacağız. Birlikte çalıştık, birlikte başardık ve ortak çabayla bu kenti birlikte yöneteceğiz, kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.