Spor

Beşiktaş tribünlerinden Santos ve futbolculara büyük tepki

16 Mart 2024 23:12

Antalyaspor maçının ilk yarısını 2-0 geride kapatan Beşiktaş'ta taraftarlar takımlarına tepki gösterdi. İkinci yarı sahaya çıkan takımı tribünlere çağıran taraftarlar hep bir ağızdan aynı tezahüratı yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Bitexen Antalyaspor'a 2-1 yenilen Beşiktaş, üst üste üçüncü maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

Mücadelenin ilk yarısını 2 farklı geride kapan Beşiktaş'a taraftarı tepki gösterdi.

Santos'a ilk tepki

Siyah-beyazlı takımın oynadığı futboldan memnun olmayan Beşiktaşlı taraftarlar, teknik direktör Fernando Santos'a ilk tepkilerini gösterdi.

Beşiktaşlı futbolseverler ilk yarıda bir süre "Hücum yapsana, Şanlı Beşiktaş hücum yapsana" diye tezahürat yaparak ortaya konulan oyundan duydukları memnuniyetsizliği dile getirdi.

Beşiktaşlı oyuncular yuhalandı

Fernando Santos'un yanı sıra Antalyaspor'un attığı ikinci gol sonrası siyah-beyazlı taraftarlar, Beşiktaşlı futbolculara da tepkili tezahürat yaptı.

Bir süre "Formayı çıkarın" diye bağırırken ilk yarının sona ermesinin ardından Beşiktaşlı oyuncular soyunma odasına giderken yuhaladı.

Siyah-beyazlı taraftarlar ayrıca 60. dakikada Cenk Tosun'u da oyundan çıkarken yuhaladı. Bu sırada stat hoparlöründen "Takıma destek. Biz bu tür maçları çok çevirdik." şeklinde anons yapıldı.