Spor

Beşiktaş taraftarı ile gerginlik yaşayan Belözoğlu: Buraya gelenler ahlaktan, çok ağır olacak belki ama haysiyetten yoksun!

"Bir tane annem var, babamdan başka kimsenin elini tutmamış, eşim var benden önce kimsenin elini tutmamış; şeref istiyorlarsa bizde fazlasıyla var "

12 Mart 2023 21:41

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, maç içinde gerginlik yaşadığı Beşiktaşlı taraftarlarla ilgili "Bizim öyle bir terbiyesizliğimiz olmadı. Buraya gelenler, ahlaktan ve çok ağır olacak belki ama haysiyetten yoksun. Bu tavırla olmaz. Beşiktaş'ı ve Şenol Hoca'yı tebrik ederim. Söyleyebileceğim şey bu." ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğu, Beşiktaş'a 2-0 kaybettikleri maçın ardından kendisine küfür eden taraftarlara sert sözler söyledi.

Mücadeleyi değerlendiren Emre Belözoğlu, "Yine biz iyi oynadık, ne yazık ki Beşiktaş'ın merkezindeki üçlüye çalıştık ama çalıştığımız yerden yedik. Oyuncuların da bizi dinlemesi gerekiyor. Mücadele ettiler, bir şey diyemem. Beşiktaş'ı ve Şenol Güneş'i tebrik ederim." dedi.

"Haysiyetten yoksun"

Emre Belözoğlu, Beşiktaş taraftarlarıyla maç içinde yaşadığı münakaşa ile ilgili gelen soruya, "Beşiktaş büyük bir camia. Beşiktaş taraftarına yakışmıyor, bizim de ailemiz, annemiz var. Kendilerine yakıştırıyorlar, yakışmıyor. Tertemiz bir annem, eşim var. Beşiktaş'a gönül verenler hassaslardır, yakışmadı. Teknik adam olarak ilk defa Beşiktaş'a kaybettim. Bizim öyle bir terbiyesizliğimiz olmadı. Buraya gelenler, ahlaktan ve çok ağır olacak belki ama haysiyetten yoksun. Bu tavırla olmaz" diye konuştu.

Belözoğlu, "Ondan dolayı hanımdan kızlarımı götürmesini istedim. Bir tane annem var, babamdan başka kimsenin elini tutmamış, eşim var benden önce kimsenin elini tutmamış. Şeref istiyorlarsa bizde fazlasıyla var. Çok gündeme getiriyorlar ya. Önce dönüp kendilerine baksınlar. Ben bundan fazlasıyla nasiplendiğimi düşünüyorum. Anneme rahatça küfür eden herkes evlerine gittiklerinde de annelerinin ellerinden öpmesini istiyorum, benim adıma. Çünkü anneler en değerli varlıktır." ifadelerini kullandı.