Spor

Beşiktaş'ta yaprak dökümü; 4 oyuncu ile yollar ayrılıyor

Joe Worral arkadaşlarına veda etti

28 Mayıs 2024 10:25

Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren 5 isimden 4’üyle yollar ayrıldı. Joe Worrall, Rachid Ghezzal, Umut Meraş ve Cenk Tosun’la yola devam edilmiyor. Salih Uçan’ın ise durumu son yapılacak görüşmelerin ardından belli olacak.

Beşiktaş’ta 2023-2024 sezonunun sona ermesiyle birlikte 5 ismin sözleşmesi bitti. Joe Worrall, Rachid Ghezzal, Umut Meraş, Cenk Tosun ve Salih Uçan’ın sözleşmeleri sona erdi.

Fanatik'in haberine göre; ara transfer döneminde İngiliz ekibi Nottingham Forest’ten kiralanan Worrall’ın satın alma opsiyonu kullanılmadı. 4 sezondur Beşiktaş forması giyen ve kontratı sona eren Rachid Ghezzal, Kasımpaşa maçı sonrası kulüp personeli ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Bu iki isme ek olarak Cenk Tosun ve Umut Meraş’la da yollar ayrıldı. Cenk’in, Eyüpspor’a imza atması bekleniyor. Umut’un ise sıradaki takımının Fransa’dan olma ihtimali yüksek.

Kara Kartal’da durumu belirsizliğini koruyan Salih Uçan ile ilgili ise henüz karar verilmedi. Son haftalardaki başarılı performansıyla dikkat çeken Salih’in, kalma ihtimali bulunuyor.