Spor

Beşiktaş'ta Jean Onana sürprizi

25 Ekim 2023 09:17

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz'ın yarın Bodo/Glimt ile oynanacak maçta, siyah beyazlı takıma transfer olduğu günden bu yana fazla forma şansı bulamayan Jean Onana'ya görev vereceği öne sürüldü.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarın deplasmanda Bodo/Glimt ile karşılaşacak olan Beşiktaş, rakibini yenip hem moral bulmayı hem de gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; teknik heyetin Norveç ekibi karşısında en büyük sürprizi ise Jean Onana olacak. Burak Yılmaz'ın, Bodo/Glimt maçında Salih Uçan'ın yokluğu, Ghezzal'ın fiziksel eksikleri nedeniyle Onana'yı sahaya sürmeye hazırlandığı ve çalışmada da as takımda değerlendirdiği belirtildi.

Genç hocanın savunmanın önünde kesici olarak Onana'yı kullanıp Chamberlain ile Amir Hadziahmetovic'i ise merkezde oynatmayı düşündüğü kaydedildi.

Performansı tartışma konusu olan Kamerunlu orta saha, şu ana kadar 7 maçta 117 dakika süre buldu. 23 yaşındaki futbolcu, son 11 karşılaşmada ise sadece Lugano maçının son 8 dakikasında oyuna dahil olmuştu.