Spor

Beşiktaş'ta iki bölge için transfer kararı

13 Ekim 2024 09:50

T24 Spor

Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosuna en az iki takviye yapmak istiyor. Siyah-beyazlılar deneyimli bir golcünün yanı sıra sol kanat takviyesi yapmayı planlıyor.

Yaz transfer döneminde birçok yıldız ismi kadrosuna katan Beşiktaş'ta ara transfer için çalışmalar devam ediyor.

Siyah-beyazlılar yapacağı takviyelerin yanı sıra göndereceği isimleri de netleştirdi.

Milliyet gazetesinde yer alan haberde Beşiktaş'ın ara transfer için önceliğini santrfor ve sol kanat bölgelerine verdiği belirtildi.

Haberde, sol kanat için gol ve skor katkısı verebilen bir ismin düşünüldüğü kaydedildi. Forvet içinse Immobile gibi kısa sürede uyum sağlayabilecek deneyimli bir golcünün kadroya dahil edilmesinin planlandığı aktarıldı.

Öte yandan kadroda düşünülmeyen Alex Oxlade-Chamberlain'le birlikte Jean Onana'yla devre arasında yolların ayrılmasının planlandığı kaydedildi.

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un Alex Oxlade-Chamberlain ve Jean Onana'ya Türkiye Kupası'ndaki maçlarda görev vererek bu oyuncuların takımdan ayrılmalarını kolaylaştırmak istediği aktarıldı.

Konyaspor'u ağırlayacak

Milli ara dönüşünde Beşiktaş, Süper Lig'de sahasında Konyaspor'u ağırlayacak. Siyah-beyazlılar 20 Ekim'de oynayacağı maçın ardından UEFA Avrupa Ligi'nde 24 Ekim Perşembe günü Lyon'la deplasmanda karşılaşacak.

Giovanni van Bronckhorst