Spor

Beşiktaş’ta başkan adaylığı sinyali: Eğer inanırsak perşembe günü açıklarız

06 Ekim 2019 22:41

Beşiktaş İkinci Başkanı Serdar Adalı, başkanlık adaylığıyla ilgili olarak, “Beşiktaş’a adaylık açıklamak öyle çok kolay bir şey değil. İlk gün söylediğim gibi faydalı olacaksam, bir yararım olacaksa aday olmak istiyorum. Ama sırf öyle laf olsun diye adayım deyip bir seçime de girmeyi doğru bilmiyorum” dedi. Adalı, başarılı olabileceğine inanırsa perşembe günü açıklama yapacağını istifa etti.

Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanan genç oyuncu Dorukhan Tokgöz'ü hastanede ziyaret eden Adalı, Fikret Orman’ın istifasıyla boşalan başkanlık koltuğuna adaylığıyla ilgili şunları söyledi:

“Beşiktaş’ta adaylık açıklamak öyle kolay bir şey değil. İlk gün söylediğim gibi faydalı olacaksam, bir yararım olacaksa aday olmak istiyorum. Ama sırf öyle laf olsun diye adayım deyip bir seçime de girmeyi doğru bilmiyorum. Önümüzde perşembeye kadar bir iki üç gün var. Çalışıyoruz, sorunların üstünde çalışıyoruz. Biliyorsunuz ben şu an ikinci başkanım, sorunları da iyi biliyorum. Sonradan vallahi bundan haberim yoktu deme gibi bir şansımız yok. Onun için gelecek ile ilgili başarı görebiliyorsak, başarılı olabileceğimize inanırsak, perşembe günü açıklarız.”