Spor

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den Hasan Arat'ın iddialarına yanıt: Tamamı kibir, yalan ve algı operasyonu

13 Mart 2024 10:20

Eski Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Başkan Hasan Arat'ın iddiaları hakkında konuştu. Çebi, "Tamamı kibir, yalan ve algı operasyonu... Çökme iddialarını reddediyorum. Kimse Beşiktaş’a çökemez” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın eski Başkanı Ahmet Nur Çebi, Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe'ye özel açıklamalarda bulundu. Çebi, Siyah-beyazlı ekibin 2024 yılı 1. Olağan Divan Kurulu toplantısında gündeme gelen iddialara yanıt verdi.

Beşiktaş'ın eski başkanı Ahmet Nur Çebi, Başkan Hasan Arat'ın, cumartesi günü toplanan Divan Kurulu’nda, “Beşiktaş’a çökmüşler” sözlerine cevap verdi.

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları şu şekilde:

“Tamamı kibir, yalan ve algı operasyonu... Çökme iddialarını reddediyorum. Kimse Beşiktaş’a çökemez”

“Bu bir kuşa bak operasyonu. Yukarıdan kuşu gösterip aşağıda farklı şeyler yapıyorlar. Camiayı yanıltıyorlar. En basit örneğini de söyleyeyim: Passolig ve sponsorluk gelirlerini kırdırdılar. Gerçeği farklı ve yanlış iddialarla gündeme getiriyorlar. Tekstil atölyesi iddiası yanlış. Onlar bize kiracı olmadı. Sadece hizmet sözleşmesi yaparak tesiste yer gösterdik. Çocuklar iyi niyetle çalışıp işi tamamladılar. Beşiktaş sofrası o tesise gelen, işi olan herkese açıktır. Bu kadar insani konular eleştiri nedeni olmamalıydı.”

Çebi, çatıyı örten membranın kalitesiz olduğu iddialarına şu yanıtı verdi:

''O malzemenin kalitesini benden önceki dönem başkanı Fikret Orman’a sormak gerekiyor. Ben inşaat sırasında kalite iddialarını o günkü başkana bildirdim.''