Spor

Beşiktaş'ta 8 aday var, imza yok

05 Haziran 2024 08:24

Yeni sezonun çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta teknik direktör konusunda Sergen Yalçın, Nuri Şahin, Massimiliano Allegri, Xavi, Pochettino, Bilic, Solskjaer, Giovanni van Bronckhorst isimleri öne çıkarken imza henüz atılmadı.  

Beşiktaş'ta, Fernando Santos'un gönderilmesinin ardından teknik direktör arayışlarının uzaması camiayı endişelendirse de görüşülen isimler arasından en iyisinin getirilmesi planlanıyor.

Siyah-beyazlılar, Türk ve yabancı adayları geçmişte yapılan hataları tekrarlamamak adına ince eleyip sık dokuyor.

Yönetimin masaya yatırdığı adaylardan yerlilerde; Sergen Yalçın ve Nuri Şahin, yabancıda ise Massimiliano Allegri, Xavi, Mauricio Pochettino, Slaven Bilic, Ola Gunnar Solskjaer, Giovanni van Bronckhorst'la görüşmeler yoğun bir şekilde devam ediyor.

Açıklama önümüzdeki günlerde yapılacak

Kara Kartal'da el sıkışılan Bilic ve van Bronckhorst takımın başına geçmek için hazırda bekliyor. Norveçli Solskjaer için ikna çalışmaları sürüyor. Ancak siyah-beyazlı yönetim, ses getirecek büyük bir isim için de şartlarını zorlayacak.

Barcelona'dan ayrılan Xavi, Juventus'a veda eden Allegri ile Chelsea'den gönderilen Pochettino konusunda yoğun bir mesai harcandığı öğrenildi. Yerli isimler arasında öne çıkan Sergen Yalçın ve Nuri Şahin'le de temasların devam ettiği ve önümüzdeki günlerde teknik direktör bilmecesinin çözüleceği bildirildi. (Sabah)