Spor

Beşiktaş'a Ghezzal müjdesi

09 Eylül 2023 11:41

Milli arada yoğun bir program uygulanacak olan Rachid Ghezzal, göreve hazır hale getirilmeye çalışılacak. Teknik ekip, Cezayirli futbolcunun yüzde 100’üne ulaşması halinde hücum hattını; Ghezzal, Aboubakar ve Rashica olarak güncelleyecek.

Siyah-beyazılarda geçen sezon peş peşe yaşadığı sakatlıklardan dolayı geri planda kalan Rachid Ghezzal, sağlığına kavuşması sonrasında takıma katılmıştı. Milli arada açıklarını kapatmak için büyük mesai harcayan Cezayirli kanat oyuncusuna özel program uygulanıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş, oyuncusunu bir an önce hazır hale getirebilmek için başarılı isme özel program uyguluyor. Takım çalışmalarına ek olarak kondisyoner eşliğinde bireysel hazırlık programı da uygulanan başarılı kanat oyuncusu, Milli ara sonrasında göreve hazır hale gelirse ilk 11’e geçiş yapacak.

Teknik direktör Şenol Güneş’in, Ghezzal’ın göreve hazır olması halinde hücum üçlüsünde değişikliğe gideceği kaydedildi. Bu doğrultuda Güneş’in, santrfor Vincent Aboubakar’ın yanında kanat hattının sağında Milot Rashica’ya solunda ise Rachid Ghezzal’a görev vermeyi planladığı bildirildi.