Gündem

Bayram tatili nedeniyle bebeklerini ameliyat ettirecek doktor bulamayan aileye Haluk Levent'ten destek

"Üç gün içinde ameliyat olması gerekiyor, pediatrik kalp cerrahı arıyoruz"

10 Ağustos 2019 12:26

İzmir Çınarlı Kadın Doğum Hastanesi'nde dünyaya gelen ancak atardamarı tıkalı olan minik bebekleri için bayram tatili nedeniyle ameliyat yapacak doktor bulamadıklarını sosyal medya üzerinden duyuran aileye AHBAP'ın kurucusu Şarkıcı Haluk Levent'ten destek geldi. Kişisel sosyal medya hesabından minik bebeğin durumunu paylaşarak doktorlara çağrıda bulunan Levent, "3 gün içinde ameliyat olması gerekiyor. Pediatrik Kalp cerrahı arıyoruz" diye yazdı.

Bayram tatili dolayısıyla bebeklerini ameliyat edecek herhangi bir doktora ulaşamadıklarını kaydeden aile, Türkiye çapında sosyal sorumluluk faaliyetleri sürdürdüğü AHBAP derneğinin kurucusu Haluk Levent'i etiketleyerek yardım çağrısında bulundu. Kalbindeki ana atardamarların ters olarak doğduğunu ifade eden aile, "Bayram diye hiç bir doktora ulaşamıyoruz ulaştıklarımız yapamam ya da bayramdan sonra dayanırsa yapabilirim diyor lütfen yardım edin!!!" diye yazdı.

Ailenin paylaşımına Haluk Levent'ten yanıt geldi. AHBAP'ın aileye ulaştığını söyleyen Levent, "Bebeğimiz dün doğmuş. Atardamar tıkalı. Şu an bir ilaçla açık tutuluyor. 3 gün içinde ameliyat olması gerekiyor. Pediatrik kalp cerrahı arıyoruz. Ama bulacağız!" sözlerini kaydetti.