Spor

Bayern Münih'te Tuchel için karar verildi!

15 Şubat 2024 18:06

Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan peş peşe puan kayıplarının ardından Bayern Münih’te teknik direktör Thomas Tuchel, hedef tahtasına oturmuştu. Ünlü hocayla yolların ayrılacağı konuşulurken Bayern Münih yönetiminin Tuchel’in işleri yoluna koyacağına inandığı belirtildi.

ampiyonluk yolundaki kritik maçta Bayer Leverkusen’e yenilen ardından da Şampiyonlar Ligi’nde Lazio’ya mağlup olan Bayern Münih’te tepkilerin odağındaki isim Thomas Tuchel. Taraftar ve medya tarafından topun ağzında görülen Alman hoca için yönetim farklı düşünüyor.

Alman basınında çıkan habere göre, Bayern Münih yönetimi, Thomas Tuchel’in işleri düzeltebileceğini düşünürken şimdilik bir yol ayrımına gitmeyi düşünmüyor. Ancak hafta sonu oynanacak Bochum maçı bu karar için kritik bir eşik. Eğer Tuchel’in öğrencileri Bochum karşılaşmasında da puan kaybı yaşarsa deneyimli hoca ile yollar ayrılacak.

Tuchel'in karnesi

Bayern Münih, Thomas Tuchel yönetiminde 43 maça çıktı. Alman devi bu karşılaşmalarda 28 galibiyet 10 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı.